Onze leidsters

Het vaste team van Villa Vennep Kinderopvang zorgt al 15 jaar met veel passie en liefde voor elk kind. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Saskia
Saskia
Mijn naam is Saskia en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Villa Vennep. Als pedagogisch medewerker ben ik het vaste gezicht bij de Strandlopers. Ik vind het leuk om kinderen een uitdagende dag aan te bieden binnen een huiselijke en warme sfeer. Met veel enthousiasme bedenk ik samen met het team leuke activiteiten, hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Daarnaast ben ik gediplomeerd kapster. Villa Vennep geeft de mogelijkheid om je kindje door mij te laten knippen. Dit geheel als service. Hoe geweldig is dat!
Michelle
Michelle
Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Michelle en ik ben sinds 2001 werkzaam bij Villa Vennep als pedagogisch medewerker en als vestigingscoördinator. Dat is al een behoorlijke tijd maar met alle lieve kindjes die ik door de jaren heen heb mogen verzorgen is dat voorbij gevlogen. Ik sta enorm achter de kleinschaligheid van onze kinderopvang. Er is veel ruimte voor de persoonlijke aandacht van elk kind, maar ook zeker voor de ouders. Elke ochtend en middag even de tijd nemen om met een ouder te kletsen zorgt voor een goede band. Samen met mijn collega’s maken we van elke dag een feestje! Dansen, knutselen of mooie boekjes lezen. Villa Vennep zit ook lekker dichtbij het centrum waardoor we vaak met de kinderen op stap kunnen. Super leuk!
Tot ziens bij Villa Vennep!
Elly
Elly
Mijn naam is Elly, ik werk sinds 2008 bij Villa Vennep. Het meest zult u mij zien op de babygroep “de Strandjutters” waar ik met heel veel plezier voor de kleintjes zorg. Door de kleinschaligheid en de huiselijke sfeer voelen de baby’s zich snel thuis bij ons. Zo hebben ook de allerkleinsten een fijne dag bij Villa Vennep!
Martijn
Martijn
Ik ben Martijn. In 2010 heb ik met Koen ons eerste kinderopvang bedrijf in het dorp waar wij wonen opgericht. Mooi om op terug te kijken, de in de regio aanwezige kinderopvangorganisaties wilden niets in De Zilk opzetten vanwege kleinschaligheid, die kleinschaligheid is, ook bij Villa Vennep onze kracht geworden. Ook ik ben niet werkzaam op de groepen, maar verzorg onder andere de facturatie en administratie. Samen met Koen voer ik de directie van Kinderopvang Villa Vennep.
Ik ben getrouwd met Iris en samen hebben wij 3 kinderen. Doe-het-zelf in en om het huis, altijd aan het klussen met inspiratie.
Iris
Iris
Ik ben Iris en werk sinds 2018 bij Villa Vennep. Hier ben ik één van de vaste leidsters bij de Strandjutters.
Het is elke dag weer een feestje om naar het werk te gaan. Dit omdat het werken met kinderen helemaal mijn passie is! Ik vind het dan ook super leuk om de kinderen de persoonlijke aandacht te geven die ze nodig hebben.
De kleinschaligheid bij Villa Vennep is erg fijn. Ik werk met een knus en gezellig team en daar komt bij dat ik alle kinderen en ouders goed ken. Dit maakt het werken nog leuker!
Franciska
Franciska
Mijn naam is Franciska en ik ben sinds 2001 werkzaam in de kinderopvang. Bij Villa Vennep werk ik op de groep van de Strandjutters. Op de groep zing en dans ik graag met de kinderen. Het is leuk om te zien dat de kinderen mee doen met de gebaren die ik maak. Naast het dansen en zingen lees ik graag voor en ben ik lekker creatief. Wat moois knutselen met de kinderen doe ik vaak. Ik heb het super naar mijn zin hier bij Villa Vennep!!
Ilona
Ilona
Hallo, mijn naam is Ilona.
ik ben al vanaf 2008 werkzaam als pedagogisch medewerkster. Dit doe ik nog steeds met veel plezier. Bij Villa Vennep sta ik op de babygroep, deze groep spreekt mij erg aan omdat ik het leuk vind om de kleinste kindjes te verzorgen en de grotere kindjes te stimuleren in hun ontwikkeling. Wat ik fijn vind aan Villa Vennep is dat het kleinschalig is, dat merk ik door het goede contact met de ouders en het fijne samenwerken met het vaste team.
Koen
Koen
Ik ben Koen. Samen met Martijn voer ik de directie van Kinderopvang Villa Vennep. Werkzaam op de groepen ben ik niet, ons leuke team van pedagogisch medewerkers draagt zorg voor het werken met de kinderen.
We hebben het strand thema bij Villa Vennep in vele onderdelen doorgevoerd, een thema wat mij erg aanspreekt. De leuke sfeer en vrijheid van het strand, lekker uitwaaien in de herfst, een frisse neus in de winter en lange zomeravonden met de voeten in het zand. Alles bij elkaar een gevoel welke we als kinderopvang ook willen geven aan de kinderen.
Samen met Marlies heb ik 3 dochters. Afspreken met vrienden, op vakantie gaan, alles lekker afwisselend gedurende het jaar.
Amy
Amy
Mijn naam is Amy en werk sinds 2019 bij Villa Vennep. Bij de Strandjutters zorg ik met heel veel plezier voor de allerkleinsten. Het is voor mij belangrijk dat de kinderen in een geborgen en veilige omgeving zich kunnen ontwikkelen. Dit op hun eigen manier en op hun eigen tempo. Het is leuk om samen met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan en ze iedere dag weer te zien groeien. Ik lees vaak samen boekjes met de kinderen en doe graag creatieve activiteiten met ze. Zo maken we van iedere dag een groot feest!
Saskia
Saskia
Mijn naam is Saskia en ik werk sinds 2018 bij Villa Vennep. Ik ben voornamelijk te vinden op de groep van de Strandjutters. Ik vind het fijn om de kinderen te helpen in hun ontwikkeling en ze hierin te stimuleren. Ik geniet van de kleine momentjes. De knuffels, kietels, en de lach op het gezicht van de kindjes.