Onze leidsters

Het vaste team van Villa Vennep Kinderopvang zorgt al 15 jaar met veel passie en liefde voor elk kind. Kwaliteit, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei staan bij ons op nummer 1!

Saskia
Saskia
Mijn naam is Saskia en ik ben sinds 2007 werkzaam bij Villa Vennep. Als pedagogisch medewerker ben ik het vaste gezicht bij de Strandlopers. Ik vind het leuk om kinderen een uitdagende dag aan te bieden binnen een huiselijke en warme sfeer. Met veel enthousiasme bedenk ik samen met het team leuke activiteiten, hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Daarnaast ben ik gediplomeerd kapster. Villa Vennep geeft de mogelijkheid om je kindje door mij te laten knippen. Dit geheel als service. Hoe geweldig is dat!
Michelle
Michelle
Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Michelle en ik ben sinds 2001 werkzaam bij Villa Vennep als pedagogisch medewerker en als vestigingscoördinator. Dat is al een behoorlijke tijd maar met alle lieve kindjes die ik door de jaren heen heb mogen verzorgen is dat voorbij gevlogen. Ik sta enorm achter de kleinschaligheid van onze kinderopvang. Er is veel ruimte voor de persoonlijke aandacht van elk kind, maar ook zeker voor de ouders. Elke ochtend en middag even de tijd nemen om met een ouder te kletsen zorgt voor een goede band. Samen met mijn collega’s maken we van elke dag een feestje! Dansen, knutselen of mooie boekjes lezen. Villa Vennep zit ook lekker dichtbij het centrum waardoor we vaak met de kinderen op stap kunnen. Super leuk!
Tot ziens bij Villa Vennep!
Elly
Elly
Mijn naam is Elly, ik werk sinds 2008 bij Villa Vennep. Het meest zult u mij zien op de babygroep “de Strandjutters” waar ik met heel veel plezier voor de kleintjes zorg. Door de kleinschaligheid en de huiselijke sfeer voelen de baby’s zich snel thuis bij ons. Zo hebben ook de allerkleinsten een fijne dag bij Villa Vennep!
Martijn
Martijn
Iris
Iris
Franciska
Franciska
Mijn naam is Franciska en ik ben sinds 2001 werkzaam in de kinderopvang. Bij Villa Vennep werk ik op de groep van de Strandjutters. Op de groep zing en dans ik graag met de kinderen. Het is leuk om te zien dat de kinderen mee doen met de gebaren die ik maak. Naast het dansen en zingen lees ik graag voor en ben ik lekker creatief. Wat moois knutselen met de kinderen doe ik vaak. Ik heb het super naar mijn zin hier bij Villa Vennep!!
Ilona
Ilona
Koen
Koen